На Львівщині сталася жахлива ДТП у результаті якої постраждало 10 осіб, серед них діти.
Про це повідомляє Національна поліція Львівщини.
Так, стало відомо, що у Львівській області на трасі Київ-Чоп десять осіб постраждали внаслідок дорожньо-транспортної пригоди. За даними поліції, аварія сталася 22.45 у четвер, 17 грудня, поблизу села Конюхів Стрийського району.

Фото: Варта 1

Відомо, що водій мікроавтобуса Volkswagen, 34-річний житель Чернівців, виконуючи маневр обгону, виїхав на смугу зустрічного руху, де скоїв зіткнення з автомобілем Volkswagen Golf, яким керував 47-річний житель Закарпаття.

Фото: Варта 1

Унаслідок зіткнення постраждали обидва водії, пасажир легкового автомобіля і сім пасажирів мікроавтобуса, серед них – двоє дітей двох та чотирьох років. Усіх постраждалих доправлено в лікарню.

Фото: Варта 1

За даним фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження. Наразі поліція встановлює всі причини та обставини події. Ведеться слідство.

Нагадавши, на Львівщині збожеволіла маршрутка пірнула в озеро і розполохала всіх жаб

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Києві п'яна автоледі на Lexus влетіла в Citroen, постраждала дитина: "святкувала день народження"

Популярні новини зараз
Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Також, "Знай.uа" писав, в Ужгороді вантажівка "Укрпошти" в'їхала в легковик, листів не чекайте: "Вам посилка!"