Напередодні новорічних свят та дня Святого Миколая львівські волонтери привезли подарунки на передову. Окрім подарунків волонтери прихопили з собою гарний настрій, казкові костюми та коляду.
Волонтери привезли українським захисникам різноманітні солодощі, смаколики та технічні засоби, а також дитячі малюнки та листівки. Волонтери 10 днів мандруватимуть передовою з концертами та роздаватимуть дарунки бійцям, повідомляють "Суспільні новини".

Фото: Суспільні новини

"Хлопці просили не цукерки, не смаколики, а технічні засоби. І ми постаралися виконати це. Деякі в бус не увійшли. То Новою поштою дизельний генератор поїхав. Тут веземо кабелі, болгарки, то що потрібно для обладнання позицій", — розповідає начальник Львівського будинку офіцерів Віталій Провозін.

Мешканки села Пикуловичі, що за 15 кілометрів від Львова наліпили військовим 7 тисяч вареників.
Таку акцію проводять львівські капелани та Будинок офіцерів уже всьоме.

Фото: Суспільні новини

Ліки та солодощі до дня Святого Миколая збирає центр допомоги ветеранам АТО «Фенікс» за адресою — вул. Петлюри, 36.

Нагадавши, окупанти поранили воїнів на Донбасі: ЗСУ не стали цього терпіти

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", воїн ЗСУ Арсен на 8 день в зоні ООС отримав поранення, але не здався: кинув все заради служби в армії

Знай.ua писав, миті тепла на Донбасі: бійцям ООС на Андрія Первозваного приготували страву мам і бабусь