У Білорусі помер молодий хлопець з Львівщини Михайло Кмиць.
Про це повідомляє “Золочів.нет”.
Так, стало відомо, що у вівторок, 15 грудня 2020 року, відійшов у вічність Михайло Кмиць, із села Вороняки, Золочівського району, Львівської області. Хлопець 1995 року народження майже 5 років хлопець боровся зі страшною хворобою. Йому потрібна була трансплантація нирки та печінки. У Білорусі українець перебував на лікуванні.

Фото: “Золочів.нет”

"У жовтні Михайлу виповнилося лише 25 років, а сьогодні його не стало. Ми не в змозі змінити обставини, лише просимо Всевишнього дати сил рідним перенести біль втрати, а душу покійного прийняти в Царство Небесне", — повідомили у виданні.

Наразі для того аби перевезти тіло Михайла збирають кошти, адже після довготривалого лікування сім'я хлопця фінансово виснажена.

Нагадаємо, що помер радянський і російський актор Валентин Гафт у віці 85 років.

Як повідомляв портал Знай.uа, помер голлівудський актор Томмі Лістер, його тіло виявили в квартирі поліцейські.

Також Знай.uа писав, що у віці 77 років пішов з життя легендарний радянський актор Микола Іванов.

Популярні новини зараз
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще