Львів'янка розповіла кричущу історію, яка сталася з нею в одній з місцевих маршруток. Коли дівчина попросила водія довезти її до кінцевої зупинки він почав грубіянити їй та ображати.

Читайте Знай в Google News!

Про це розповіла львів'янка Viktoriya Chernyavska у соціальній мережі фейсбук.
Так, львів'янка розповіла історію, яка нещодавно трапилася з нею в маршрутному таксі №37. Дівчина зізналася, що розраховувала доїхати до кінцевої зупинки, бо у неї був дуже важкий багаж.

Фото: Viktoriya Chernyavska

"На моє прохання водій спочатку відповів що хоче в туалет і після того, як я відповіла, що без проблем, я почекаю, не очікуючи такої реакції від мене, водій агресивно почав доказувати, що це кінцева. А на мої слова чому він обманює, його подруга почала словесно мене ображати, називати психологічно хворою. Коли я витягла телефон, щоб увімкнути камеру вона вдарила сильно по руці в якій був телефон і вставши з крісла йшла в мою сторону. Це все відбувалося настільки швидко що водій ледве встиг стримати її й зупинивши словами, щоб вона заспокоїлася, я з переляку почала набирати 102. Як тут водій закрив двері й почав рухатися в іншу сторону зі словами, що він мене запам’ятав", - написала львів'янка.

За даним фактом дівчина написала заяву в поліцію, а також залишила скаргу на гарячій лінії.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше