У Львові померла відома піаністка, професорка кафедри концертмейстерства Львівської національної музичної академії ім. М. Лисенка Надія Бабинець.
Читайте Знай в Google News!
Про це йдеться на сторінці Софії Соловій у Фейсбуку.
Так, стало відомо, зо у Львові зупинилося серце видатної піаністки, яка прославляла Україну по всьому світу.

У Львові померла відома піаністка

«В це неможливо повірити, і неможливо прийняти. Дві речі, які несумісні між собою – Надія Бабинець і смерть. Але це сталося, вона прийшла і вирвала від нас нашу Надію Данилівну, забрала маму, бабусю, подругу, порадницю, прекрасну піаністку, музикознавця і чуйного педагога», – йдеться у дописі.

Наразі про місце та дату прощання з відомою піаністкою нічого не відомо, про це повідомлять згодом.
Для довідки:
Надія Бабинець народилася 6 жовтня 1945 у с. Глинськ Жовківського району. Від 1982 – концертмейстер чоловічої хорової капели «Сурма», від 1999 – хору «Гомін», з яким здійснила фонд. записи на радіо. Як концертмейстер 1988 записала грамплатівку «Твори львівських композиторів» (з хором «Сурма»). Вона гастролювала майже по всьому світу, зокрема у США, Польщі, Латвії, Німеччині. Також вона була учасницею міжнародних фестивалів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що помер радянський і російський актор Валентин Гафт у віці 85 років.

Як повідомляв портал Знай.uа, помер голлівудський актор Томмі Лістер, його тіло виявили в квартирі поліцейські.

Популярні новини зараз
Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Також Знай.uа писав, що у віці 77 років пішов з життя легендарний радянський актор Микола Іванов.