У Львові раптово зупинилося серце головної медсестри шпиталю Шептицького.
Про це інформує сторінка закладу у соціальній мережі фейсбук.
Так, стало відомо, що у суботу, 12 грудня відійшла у вічність головна медсестра Шпиталю Шептицького Юлія Паніна. Колеги згадують її як чудового фахівця, світлу та радісну особистість. Колектив шпиталю Шептицького висловлює щирі співчуття рідним, близьким та колегам Юлії Олександрівни.

Відійшла у вічність головна медсестра шпиталю Шептицького

«Щиро поділяємо Ваше горе і передаємо слова співчуття і підтримки Вам і Вашим рідним. Неможливо словами загоїти біль та гіркоту від втрати. Ми не в змозі змінити обставини, лише просимо Всевишнього дати сил перенести біль втрати, а душу покійної прийняти в Царство Небесне. Хай земля їй буде пухом. Поділяємо ваше горе, сумуємо разом з Вами, підтримуємо Вас у годину скорботи», – йдеться у повідомленні.

Наразі про місце дату ту прощання з головною медсестрою шпиталю Шептицького нічого не відомо. Про це повідомлять згодом.

Скріншот

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що помер радянський і російський актор Валентин Гафт у віці 85 років.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, помер голлівудський актор Томмі Лістер, його тіло виявили в квартирі поліцейські.

Також Знай.uа писав, що у віці 77 років пішов з життя легендарний радянський актор Микола Іванов.