Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк, яка підкорила не лише Новий канал, а й Instagram, часто радує публіку яскравими публікаціями в соціальній мережі.

Читайте Знай в Google News!

Так, цього разу зіркова красуня розмістила в соцмережі красивий знімок, зроблений у Києві під час зйомок новорічного ефіру Нового каналу, де Леся веде шоу "Хто зверху" і "Le маршрутка".

Так, в опублікованому кадрі телеведуча постала в яскравій святковій сукні в сріблясті паєтки і з красивим вечірнім макіяжем.

"Боооже яка я красіва😌", - зазначила Леся.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

"Яка красуня 💯❤️❤️❤️❤️", "Дуже красіва😂❤️", "Вауууу🔥", "Боже, дай бути кожною такою красивою😍", "Фантастична!", "Боже, і це правда🔥 😍", - написали в коментарях під публікацією користувачі соцмережі.

Раніше ми писали про те, що Леся Нікітюк вирішила повернутися в рідні краї заради улюбленого вихованця породи вест-хайленд-уайт-тер'єр, якому довелося робити операцію з видалення яєчок. Відомо, що її собака спочатку народилася з патологією.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, раніше Леся Нікітюк шокувала шанувальників понівеченим обличчям: "Еволюція".

Як повідомляв портал Знай.uа, Леся Нікітюк пішла у відрив перед локдауном: всі жіночі витівки за один день.

Також портал Знай.uа писав, що Леся Нікітюк розкрила секрет популярності, прості слова круто змінюють життя.