Колишня учасниця гурту ВІА Гра та учасниця шоу "Танці з зірками" Надія Мейхер часто тішить своїх підписників та фанатів новими фотографіями.
Читайте Знай в Google News!
На цей раз фанатів ексвіагрянки потішили спокусливим фото на шезлонзі, яке опублікували на фан-сторінці зірки. На новому фото зірка позує у чорному купальнику, білому халатику та з рушником на голові. Також зірка засвітила своє татуювання на стегні.

Надія Мейхер, фото - https://www.instagram.com/nadyameiher/
Надія Мейхер, фото - https://www.instagram.com/nadyameiher/

Варто відзначити, що 38-річна зірка перебуває у досить гарній формі, особливо після участі у шоу "Танці з зірками". Її фігурі можуть позаздрити навіть набагато молодші дівчата.

Користувачі мережі також відзначили неймовірну красу Мейхер та прийнялися обсипати її компліментами у коментарях під фото.

Скріншот

"Надія, Ви красуня. Я Вас відразу примітив, ще у Віагрі. Так тримати", "Неперевершена", "Я жодного разу не бачив таку красиву як ви", "Шикарно", "Скільки се*су" в одному фото", - такі коментарі залишили користувачі мережі під фото зірки.

Скріншот

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Нагадавши, Могилевська стала клоуном для друзів Зеленського, чим епатувала артистка цього разу.

Як повідомляв Знай. ua, сімейний ефір на "Танцях з зірками" вижене на паркет дочок Мейхер, синів Дімопулос і дружину Танчинця.

Також Знай. ua писав, що зіркові мами Тарабарова і Alyosha поділилися секретами пологів у розпал пандемії.