Популярна українська співачка Аліна Гросу після розкішного весілля в Італії і декількох місяців шлюбу розлучилася з чоловіком-москвичем Олександром Комковим і повернулася до рідного Києва.

При цьому артистка не перестає активно користуватися соцмережею Instagram, регулярно розміщуючи на своїй сторінці свіжі пости.

Читайте Знай в Google News!

Нещодавно Аліна поділилася з багатотисячною армією шанувальників новою фотографією, зробленою під час зйомок програми KyivLive. Так, 25-річна артистка взяла участь у так званій зірковій барахолці. Зірка відправила шанувальникам подарунок, проте який конкретно вона не розкрила. У підписі до фото співачка попросила підписників вгадати, що в ньому.

"Передала вам сьогодні через #KyivLive і їх програму зіркова барахолка подаруночок від себе:) сподіваюся, той кому цей презент дістанеться, буде особливо щасливий у новому році 🙌🏽😊 вгадаєте що це?)" - написала Гросу.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

"Принадність👏🙌", "Красуня❤️❤️", "Скромниця", "Аліна виглядіте прекрасно!", "Аліна, дуже світлий одяг, тобі такий стиль підходить)🤔😉", - відзначили в коментарях під постом підписники.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, розлучена Аліна Гросу розповіла, як екстремально відсвяткує Новий Рік 2021.

Як повідомляв портал Знай.uа, Аліна Гросу показала рідкісні кадри з мамою – такою її ніхто не бачив.

Також портал Знай.uа писав, що Аліна Гросу вперше зізналася, кому зобов'язана своєю кар'єрою: "Подарувала мені пісні".