Відома українська телеведуча, зірка шоу "Світське життя" Катерина Осадча частенько радує численних шанувальників в Instagram новими публікаціями.

Зовсім недавно знаменитість виставила ніжний кадр, сидячи за дерев'яним столом в затишній обстановці, позуючи з зібраним назад волоссям. Так, артистка приміряла стильний лонгслів-оверсайз в синьо-білу смужку, доповнивши жіночний образ довгим перловим намистом і трепетно посміхаючись на камеру.

Виявляється, красуня вирішила повчитися дечому новому, щоб ще красивіше прикрасити їх з Юрієм Горбуновим заміський будинок до Нового року 2021. Катя під чуйним керівництвом дизайнера навчилася самостійно створювати вінок з гілок хвойних дерев, який є незмінним атрибутом зимових свят багато років, знайшовши високу популярність ще в США, Європі та Канаді.

Таку прикрасу в основному вішають на вхідні двері або над каміном, прикрашаючи різними ялинковими іграшками, даруючи собі і близьким новорічний настрій. Тепер же телеведуча гордо продемонструвала свої перші успіхи. До слова, ялинку зіркова сім'я вже прикрасила.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"Коли знайшлося кілька вільних годин для здобуття нових знань і вмінь :)

дякую за чудову атмосферу ❤️"