Серед українців чимало ласунчиків. Це й не дивно, адже нам ще з дитинства матусі готували різноманітні смаколики, які назавжди закарбувалися у нашій пам'яті.
Смаколики з дитинства навіюють теплі спогади про минулі часи. Тому пропонуємо вам приготували такі солоденькі грибочки, їжачки та горішки зі згущеним молоком. Рецептом смаколиків родом з дитинства поділитися у спільноті "Пляцки Рецепти від Лілії Цвіт".
Нам знадобиться:
400 грамів муки
1 с.л розпушувача
250 грамів маргарину
4 жовтки,
4 ст. л сметани
1 склянка цукру
масло
варене згущене молоко
цукрова пудра
шоколад
кокосова стружка
Спосіб приготування:
Для початку потрібно замісити м'яке тісто, після чого поставити на одну годину в холодильник. Вилити тісто у форму для їжачків та випікати до готовності. Згодом їх можна прикрасити шоколадом і посипали кокосовою стружкою, щоб імітувати голки.
Після цього випечіть у формах горішки. Для начинки змішайте масло зі згущеним молоком та начиніть їх.