Модель плюз сайз Міла Кузнєцова – володарка рекордних для України натуральних грудей 13-го розміру. Народна улюблениця регулярно відвідує тренажерний зал, щоб підтримувати свої пишні форми в тонусі.

Читайте Знай в Google News!

Крім того, Міла досить часто радує багатотисячну армію шанувальників відвертими знімками в соціальній мережі Іnstagram, а також влаштовує опитування, які з них красивіші.

Нещодавно модель розмістила в своїх Insta Stories опублікувала свіже відео, на якому з'явилася в червоній блузі з дуже глибоким вирізом у зоні декольте. Образ Міла доповнила брошкою з перлами і червоним широким обручем. У ролику дівчина розповіла, що вже скоро покаже шанувальникам дещо дуже цікаве.

"Всім доброго вечора! Сьогодні було багато справ, зате завтра я вам покажу багато цікавого. Обов'язково дивитися! Мяу!" - зазначила Кузнєцова.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

скріншот

Раніше ми писали про те, що Міла Кузнєцова з рекордним бюстом підтримала "Фантастичних українців" під час прем'єри проекту в кінотеатрі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, українка з 13-м розміром запропонувала на вибір потужні перси або гігантські булочки: "Фігура топ".

Як повідомляв портал Знай.uа, українка з 13-м розміром поставила чоловікам жорстку умову: "З кожним".

Також портал Знай.uа писав, що українку з 13-м розміром грудей помітили на дегустації вина: чоловіки сп'яніли не від ігристого.