Львів'янам показали кадри з львівської лікарні швидкої допомоги де рятують тяжкохворих українців з коронавірусом.
Читайте Знай в Google News!
Відповідні кадри оприлюднили на сторінці у фейсбук Клінічної лікарні швидкої медичної допомоги міста Львова.
Так, львів'янам показали світлини із львівської лікарні швидкої допомоги. На світлинах – люди різного віку та з різним перебігом хвороби й ускладненнями від неї. Особливо вражає фото знесиленої лікарки у захисному комбінезоні, втомленої від понаднормової роботи із важкими пацієнтами.

Фото швидкої медичної допомоги

"Вони борються за десятки життів щодня та 24/7. Вони цілодобово стежать за роботою цілої низки обладнання, що підтримує роботу органів і систем своїх пацієнтів. Але COVID-19 підступний, як і раніше... Хочеться вкотре подякувати нашим чудовим, людяним, самовідданим медикам, які роблять все можливе і неможливе для кожного пацієнта, які ніколи не здаються і продовжують боротьбу до останнього подиху. Здоров'я вам, сили та наснаги продовжувати свою непросту місію", - сказано у повідомленні.

Фото швидкої медичної допомоги

Медики КЛШМД звернулися до українців з проханням відповідально ставитися до свого здоров’я і дотримуватися карантинних обмежень:

"Будь ласка, дотримуйтесь правил санітарно-епідеміологічного режиму, бережіть себе і рідних та ПОВАЖАЙТЕ і ЦІНУЙТЕ медиків!!!" – наголошують лікарі.