Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram.

Нещодавно знаменитість вперше перефарбувалася з шатенки в попелястий блонд і виставила прем'єру кліпу на пісню "Белый самолет", в стилі серіалу "Санта-Барбара", а 2 серпня яскраво відсвяткувала 45-й день народження і зазначила, що починає життя з чистого аркуша.

Так, артистка виставила несподіваний спільний кадр з українською музичною сенсацією 2019 року, реперкою Alyona Alyona, заінтригувавши численних фанатів новорічним репом, який аудиторія Наталії зможе почути вже зовсім скоро. На фото красуня опустилася навпочіпки, примірявши стильний кашеміровий костюм-оверсайз і пальто бежевого кольору. При цьому Могилевська зазначила, що не має теплих почуттів до такого музичного жанру як реп, проте трек Alyona Alyona "Голови" зміг розстопити її серце і навіть задуматися про дует з виконавицею.

"Чи Любите ви реп?

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

А то я, збираюся днями, здивувати вас новорічним репом🙄
Я ніколи не мала до нього особливі почуття, але, "голови "Alyona Alyona захопили моє серце.

@alyona.alyona.official

Хотіли б почути спільну пісню?🙄"

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним захопленням.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.uа" писав, що Могилевська без нижньої білизни показала "фінальний номер".