У фан-акаунті Олі Полякової "До глибини душі" в Instagram з'явилося незвичайне відео. На ньому співачка хвацько скаче на іграшковій конячці під пісню Селени Гомез, при цьому у неї дуже збуджений вираз обличчя, немов катається вона зовсім не на конячці, а на жеребці іншої масті.

Вона закочує очі, пристрасно облизує губи і вимахує віями, недвозначно натякаючи на задоволення від процесу. Таким чином "Королева ночі" вирішила зарядити шанувальників новорічним настроєм і натякнути, що в новорічну ніч можна не тільки шампанське пити.

Як тільки наближається Новий Рік, Оля Полякова незмінно переодягається Снігуронькою - можна вважати цей образ одним з її постійних амплуа. Ось і тепер Полякова розпустила білосніжне волосся, утеплилася білим каптаном, на губи завдала яскраво-червону помаду, а на голову одягла блискучу корону. Фанати в коментарях називають Полякову богинею і захоплювалися її красою.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, дружину Dzidzio застали в оточенні чужих чоловіків і келихів шампанське. Ярослава показала кадри за лаштунками зйомок новорічної передачі, але не уточнила який. Вона раділа в оточенні чужих чоловіків, без чоловіка і з келихом шампанського. Навколо співачки було чимало людей і панувала новорічна атмосфера.

Як повідомляв " Знай.ua", Dzidzio поганяв на оленях і відірвався зі Снігуронькою: "З Новим роком!".

Знай.ua писав, кума Дзідзьо Оля Цибульська втратила майже 14 кіло завдяки Джей Ло: "побачила і розплакалася"