Популярна українська співачка Тіна Кароль вже далеко не перший рік радує свою багатомільйонну армію шанувальників. Буває і таке, що її офіційних сторінок в соціальних мережах не вистачає для апетиту відданих шанувальників.

Читайте Знай в Google News!

Частенько фанати створюють власні сторінки, щоб публікувати те, що не виходить в ефір телебачення або не потрапляє у кліпи. Цього разу паблік "one_tina "в мережі Instagram опублікував відео із закулісся шоу "Танці з зірками".

На свіжих кадрах можна побачити Тіну Кароль з фіналу танцювального шоу, де вона була зірковою ведучою. На стрункій фігурі Тіни красувалася біла сукня з пікантним вирізом. Шанувальники вирішили зробити відео для мережі TikTok, і навіть на фанатському пабліку кадри зібрали більше тисячі схвальних оцінок і один, але яскравий коментар: "Муха розвідниця...". Адже Тіна Кароль завела розмову про муху, яка пробралася до студії і після дезінфекції рук сіла на груди місцевій статистці.
Варто також нагадати нашим читачам, що відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Нещодавно на офіційному акаунті телеканалу "1+1" з'явилося відразу кілька фото-колажів зі знаменитістю, на яких Тіна позувала в різних нарядах. Так, артистка продемонструвала всі свої образи з шоу "Танці з зірками", незмінною ведучою якого є разом з Юрієм Горбуновим.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше