Львів'янка з інвалідністю подякувала доброму водієві автобуса. Про це Галина Михайлівна Бобків написала на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Жінка розповіла, що хотіла проїхати маршрутом 6а у Львові, де зустріла водія автобуса, який був не тільки ввічливий, але і допоміг їй потрапити в салон.

Читайте Знай в Google News!

Львів'янка підкреслила, що чоловіка звуть Юрій і він дуже відповідально ставиться до всоей роботі. Перш за все водій припаркував автобус так, щоб людині в інвалідному візку ніщо не заважало потрапити в салон. Крім того він був дуже ввічливий і навіть покинув місце водія, щоб допомогти жінці в колясці.

"Пишу про приємне. Є люди, які працюють вірно, намагаються бути ввічливими...сьогодні власне цей випадок... Це ЮРА, водій маршруту 6а...який так припарковує автобус, що людині на інв. колясці зайти в салон немає ніякої перешкоди...крім цього, Юра вийшов на допомогу мені " - написала Галина Бобків.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Водій автобуса, фото: Facebook Галина Михайлівна Бобків
Водій автобуса, фото: Facebook Галина Михайлівна Бобків
водій автобуса, фото: Facebook Галина Михайлівна Бобків

Також чоловік трохи поговорив з жінкою і побажав їй гарного дня, що її дуже порадувало. У зв'язку з цим вона висловила свою подяку водієві Юрію.

"Ми переговоривши...побажали гарного дня ...і мені стало так приємно, що є молоді хлопці ,які мають гідність, порядність, співчуття. ЮРА, СПАСИБІ ТОБІ..."- додала Галина Бобків.

Публікація Галини Михайлівни Бобків: Facebook
Публікація Галини Михайлівни Бобків: Facebook
Публікація Галини Михайлівни Бобків: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що на Буковині кондуктор викинув бабусю з тролейбуса, зла не вистачає

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Харкові пенсіонера затиснуло в дверях маршрутки, водій не поспішав рятувати

Також, "Знай.uа" писав, що у Франківську спритний маршрутник знайшов спосіб уникнути карантинного штрафу