Популярний український виконавець та шоумен Михайло Хома, відомий як Dzidzio подарував українцям новорічний настрій презентувавши новий кліп "Зимова казка".

Читайте Знай в Google News!

Так, відомий співак оприлюднив у соціальній мережі фрагмент свого нового кліпу, у якому постав в образі Санти з мішком подарунків. Новий кліп Dzidzio "Зимова казка" подарує новорічний настрій та заряд позитивних емоцій кожному, хто візьметься його переглядати.

Dzidzio, кадр з відео

"Прем‘єра кліпу «Зимова казка» вже на нашому YouTube! Дивіться уважно, там буде маленька підказка. Посилання в шапці профілю!", - повідомив артист.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще
Користувачів мережі в коментарях подякували виконавцю за нову роботу та новорічний настрій, який вона дарує.

Dzidzio, кадр з відео

"Класно! З прем‘єрою", "Ура, ура. Вітаю з прем'єрою, ось тепер новорічний настрій", "Вітаю! Вітаю!", "Неймовірно супер новорічний настрій в пісні і кліпі", - такі коментарі залишили користувачі мережі.

Скріншот

Скріншот

Скріншот

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Лідія Таран заговорила про "роман" з лідером "Бумбоксу" Хливнюком, мовчали 14 років - "Happy End"

Як повідомляв портал "Знай.ua", Карпа викрила шахраїв в Instagram: крадуть сторінки і видають себе за вас, будьте обережні. Письменниця розповіла, як потрапила на гачок аферистів

Також "Знай.ua" писав, що Бужинська підкорила пристрасним поглядом і глибоким декольте: "Дивіться"