Відома телеведуча 1+1 Алла Мазур тривалий час бореться з онкологічним захворюванням. Її підтримує вся країна, бажаючи їй якнайшвидшого одужання.
Читайте Знай в Google News!
Однак попри це, знаменитість не опускає руки та не скаржиться ні на що. Мазур продовжує роботу і бере активну участь у зйомках. Канал 1+1 на офіційній сторінці в Instagram показав головного помічника Алли, її незамінну підтримку і захист — її сина Артема.

Алла Мазур, фото: Facebook
Алла Мазур, фото: Facebook

"Друзі, до новорічних свят 1+1 готує для вас дещо особливе. Ведуча ТСН. Тиждень Алла Мазур поділилася світлиною з сином Артемом зі знімального майданчика: «Як добре, що є надійний друг, готовий підтримати маму навіть на пізніх зйомках. Рухаємось разом – у 2021-й!», - йдеться в пості.

На опублікованому фото телеведуча Алла Мазур позує з сином на тлі новорічної ялинки. Разом вони виглядають по-сімейному затишно. Адже зараз позитивні емоції та любов саме те, що потрібно Аллі у боротьбі з тяжким недугом.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, як виглядали популярні ведучі Мазур, Падалко та Мосейчук до роботи на 1+1

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа", Мосейчук і Мазур потрапили у "впливовий" топ, Осадча заскочила в останній вагон

Також, "Знай.uа" писав, що змучена, але сильна Алла Мазур поділилася щастям після пережитої онкології