На Львівщині жінка заявила, що її зґвалтували та скинули з 5-го поверху правоохоронці. У поліції всі звинувачування заперечують.
Читайте Знай в Google News!
Про це повідомляє ТСН.
На Львівщині розгорнулася справжня детективна історія, там дівчина випала з вікна п'ятого поверху і дивом вижила. А коли прийшла до тями, почала стверджувати, що її катували, потім зґвалтували й викинули у вікно місцеві поліцейські. Правоохоронці були здивовані таким звинуваченнями, мовляв, людей із деякими названими прізвищами взагалі немає серед поліцейських.
Світлана Філіпович, мати 27-річної Марії Кльоп, розповіла, що півтора тижня тому її донька, яка живе у Стриї Львівської області випала із вікна.

Мати потерпілої, скріншот із відео

"Подзвонив співмешканець Сашко. Повідомив, що Маша випала з п'ятого поверху, вона в реанімації", — говорить мати.
Знайомий жінки, далекобійник, з яким вона мала стосунки розповів, що вона йому подзвонила і сказала, що їй морально зле, вона не хоче жити. Коли він під'їхав – жінка сиділа на вікні.
З журналістами Олександр спілкуватися відмовляється, проте мати потерпілої каже: із вікна після падіння хтось визирав.

Марія Кльоп, скріншот із відео

Жінку шпиталізували до Стрийської лікарні, врятували. За 5 днів доправили до лікарні Рівного і тоді, каже Світлана, донька їй почала розповідати, що її зґвалтували поліцейські. Назвала три прізвища і посади, зокрема, нібито двоє — керівники місцевого управління карного розшуку.
"Розповіла, що вони "кришують" там повій у Стриї... Я її питала: "Доцю, як це сталося, як ти туди потрапила?". Вона каже: "Мамо, мені соромно", — розповідає жінка.
Світлана написала заяву до поліції. Стверджує: на тілі доньки є сліди, до того ж сварку у квартирі нібито чув літній чоловік, у якого Марія винаймала житло. Журналістам власник оселі розповів протилежне: мовляв, у квартирі нікого, окрім Марії, в той день не було.
Керівник Стрийського відділу поліції Микола Луговий розповідає, що одразу почали перевіряти ці дані і виявили, що перша людина, яку називає родина потерпілих, це дійсно співробітник поліції, але той, котрий саме виїжджав на виклик щодо падіння жінки.
Нині потерпіла перебуває у стабільному стані, кажуть лікарі. А от провести медичне дослідження синців і з'ясувати, чи була Марія дійсно зґвалтована, мають судово-медичні експерти. Рідні кажуть, що звернулися із такою заявою до правоохоронців кілька днів тому.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що по-звірячому побита в поїзді Лугова вперше зустрілася з кривдником

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Києві таксист зґвалтував беззахисну пасажирку

Також, "Знай.uа" писав, що у Дніпрі батько-збоченець збезчестив 12-річну доньку