У Сполучених штатах Америки 5-річний хлопчик виніс з вогню сестру і повернувся за собакою.

Читайте Знай в Google News!
В американському штаті Джорджія п'ятирічний хлопчик Ной Вудс виніс з палаючого будинку свою дворічну сестру. Після цього маленький герой повернувся, щоб врятувати собаку, повідомляє CNN.
Маленький Ной не запанікував, а взяв дівчинку і виніс її з дому через єдиний можливий вихід – відкрите вікно. Після цього він повернувся в будинок і виніс звідти собаку. Після цього хлопчик побіг в сусідній будинок, де живе його дядько, і попросив про допомогу.

Завдяки рішучості і сміливості 5-річного хлопчика вдалося запобігти справжній трагедії, адже в той момент в будинку спали ще шестеро членів сім'ї.
"Ми вже бачили, як діти повідомляли своїм батькам про небезпеку. Однак щоб п'ятирічний хлопчик був досить пильним, щоб це зробити... Досить незвично " - сказав Дуейн Джемісон, глава пожежної служби Бартоу.
Пожежники повідомили, що причиною загоряння стало коротке замикання в спальні Ноя. Він і ще чотири члени сім'ї отримали незначні опіки і легке отруєння чадним газом. Місцева пожежна служба відзначила Ноя нагородою за порятунок людей і назвала "почесним пожежним".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Знай повідомляв, що з настанням холодів все частіше розгораються пожежі, так як люди намагаються зігрітися всіма способами. Так у Києві на ринку згоріли магазини. Горів ринок, який знаходиться на вулиці Заболотного, 46-а.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Також Знай писав, що під Кропивницьким під час пожежі загинула ціла родина. 18 листопада, стало відомо про пожежу в селі Варварівка, що в Запорізькій області.

Знай передавав, що на Прикарпатті двоє людей загинули у пожежі. 16 листопада близько 18: 00 в селі Саджава Богородачанського району, в житловій кімнаті літньої кухні сталася смертельна пожежа.