На Львівщині перестало битися серце відомого тренера з легкої атлетики.
Читайте Знай в Google News!
Про це повідомляється на сторінці Відділення НОК України у Львівській області у соціальній мережі фейсбук.

Олександр Калантаєвський/Фото: ФБ

Так, стало відомо, що у понеділок, 30 листопада, на 67-му році життя, перестало битися серце відомого львівського тренера з легкої атлетики, члена виконкому Федерації легкої атлетики Львівської області, засновника Львівського спортивного клубу “Спринт”, старшого тренера-викладача з легкої атлетики ДЮСШ №10, який підготував не одного кандидата у збірну України, Олександра Юрійовича Калантаєвського.
"Олімпійська родина Львівщини щиро співчуває рідним і близьким Тренера Олександра Калантаєвського"- зазначається у дописі.
Наразі про дату та місце прощання з відомим львівським тренером нічого не відомо, про це повідомлять згодом.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, на Тернопільщині помер викладач Підгаєцького професійного аграрного ліцею. Колеги повідомили, що викладач Іван Михайлович Тимчук помер на 61 році життя.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що у Харкові від коронавірусу помер легендарний і геніальний хірург: "На його рахунку сотні врятованих життів" Медик помер на 66-му році життя.

Також портал Знай.uа писав, що на Тернопільщині вбивця тату-майстра отримав довічне: ні краплі жалю. Суд виніс остаточне рішення, але вбивця може подати апеляцію.

Популярні новини зараз
Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще