У неділю, 29 листопада пройшов грандіозний суперфінал шоу Танців із зірками. За почесний кубок боролися Юлія Саніна та Дмитро Жук, Надія Мейхер і Кирило Васюк, Санта Дімопулос і Макс Леонов.
Читайте Знай в Google News!
Кожна пара у фіналі шоу продемонструвала відразу по кілька танців, серед яких були перший і найкращий виступи. Оцінки журі та глядацьке голосування, яке тривало цілий тиждень, визначили переможця четвертого сезону шоу Танці з зірками.

Санта Дімопулос, фото Instagram
Санта Дімопулос, фото Instagram

Так, третє місце дісталося Надії Мейхер і Кирилу Васюк. Заслужене срібло отримали Юлія Саніна та Дмитро Жук, а переможцями стали Санта Дімопулос та Макс Леонов.

«Я, якщо чесно, у шоці. У шоці, що ця красива історія закінчується. Для когось це була просто історія, а для нас ціле життя», - зазначила Санта.
Зірка також подякувала команді, журі, своїй сім'ї та партнеру. Після цього Санта Дімопулос віддала кубок Танців із зірками Юлії Саніній, адже та навчилася танцювати з нуля.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Тіна Кароль осідлала Горбунова, поки Осадча не бачить: "Краще б так Дана"

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати
Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", солістка The Hardkiss Юлія Саніна в прозорому вбранні похвалилася ідеальними ніжками.

Знай.ua писав, Тіна Кароль показала розваги з неідеальною фігурою: "Як песика"