Народження дитини – це завжди визначна подія в житті родини. Перед молодими батьками постає питання – як назвати свого малюка?

У виборі імені, як і в багатьох інших аспектах нашого життя, є свої модні тенденції. Хтось обирає ім’я дитині, орієнтуючись на його звучання, хтось – на значення, а комусь вибір диктують культурні чи релігійні чинники.

На Львівщині батьки надають перевагу традиційним іменам, однак трапляються і досить екзотичні для українського вуха варіанти.

Так, цього року, крім звичних вже Софій та Соломій, у Львівській області також реєстрували дівчаток з іменами Аделіна, Альбіна, Амалія, Амелія, Аміна, Аніта, Аріна, Віолетта, Віталіна, Глорія, Даніела, Домініка, Евеліна, Елізабет, Еліна, Ельвіра, Емілія, Емма, Естер, Євангеліна, Євдокія, Златослава, Іларія, Інеса, Каміла, Кароліна, Кіра, Ліана, Лілея, Ліліана, Лія, Магдалина, Майя, Міа, Мілана, Моніка, Ніколь, Олівія, Рената, Розалія, Таміла.

Батьки хлопчиків також не відставали у вигадливості, обираючи імена для своїх синочків.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Так, Львівщина поповнилася Августинами, Адамами, Артемами, Гордіями, Дамірами, Даміанами, Домініками, Ельдарами, Емірами, Енеями, Ернестами, Ілаями, Іларіонами, Крістіанами, Маркусами, Мартинами, Матеями, Міланами, Несторами, Нікітами, Платонами, Робертами, Серафимами, Тимурами, Устимами, Якимами, Яромирами.

Нагадаємо, раніше На Тернопільщині рятують обпаленого малюка, мати молиться під реанімацією: "скупався в каструлі"

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Запоріжжі дитина "скупалася" у відрі окропу, пів тільця обпалено-мама благає про допомогу

Також «Знай.иа " писав, що Під Херсоном діти опинилися в лікарні з опіками: винні кава і обігрівач