Лікарня швидкої медичної допомоги Львова отримає десять нових операційних.

Читайте Знай в Google News!

Про це повідомляє інформаційний портал "Depo.Львів."

Так, стало відомо, що до кінця цього року у львівській лікарні швидкої меличнох допомоги планують облаштувати 10 нових операційних. Як зауважив мер Львова Андрій Садовий роботи тут тривають цілодобово.

Лікарня, фото: скріншот з відео
Лікарня, фото: скріншот з відео


"Минулого тижня ми показували нове ковідне відділення на 350 ліжок, яке готове приймати хворих. Але лікарня швидкої допомоги має дуже багато поступлення ургентних пацієнтів. І, власне, на сьогодні критично важливо збільшити кількість операційних.

Сьогодні ми маємо 17 операційних, і поставлене чітке завдання — на початок наступного року зробити ще плюс 10 нових операційних. Роботи тривають цілодобово, тому що це потрібно, це буде рятувати життя людей", — розповів Садовий.

Варто зазначити, що у нових операційний буде повністю нова система опалення та кондиціонування.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше на Тернопільщині рятують обпаленого малюка, мати молиться під реанімацією: "скупався в каструлі"

Як повідомляє портал Знай.uа у Запоріжжі дитина "скупалася" у відрі окропу, пів тільця обпалено-мама благає про допомогу

Також "Знай.uа" писав, що під Херсоном діти опинилися в лікарні з опіками: винні кава і обігрівач