Колишня учасниця гурту ВІА Гра Надія Мейхер часто радує своїх підписників та фанатів новими фотографіями на своїй сторінці в Instagram.

Читайте Знай в Google News!


Коли вона стала ще й учасницею популярного телешоу "Танці з зірками" стежити за артисткою стали ще більш пильно. І деякі хейтери відзначили, що Надя неабияк постаріла. Деякі навіть заявляють, що співачка в свої 38 вигладить на 50 років.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще


"Та вона ніколи і не була красунею, обличчя як у коня!", "Вона завжди виглядала старше своїх років. І зараз виглядає дуже старо, напевно такий типаж. Це закладено природою", " Можливо всі артисти, зменшують собі, років по 10!", "38 років - це ще дівчинка, але про Надю так не скажеш. Надя схожа на бабусю. Провінціалки завжди рано дорослішають і старяться", " Їй вже років п'ять, як мінімум, все 38 і 38",

"Всі молодіють, а "Надюша" постаріла"," Ну де ви бачите красу, звичайна жінка"," На жаль молодість не вічна", " Так, їй 38 років. Вона 1982 року народження, але виглядає точно на 50 років. Вона публічна людина, тому треба відвідувати косметичні салони і фітнес-клуб, попа висить. Зарано для 38 років і діти тут ні до чого", - відреагували хейтери.


Але були і ті шанувальники, які стали на захист колишньої учасниці ВІА Гра. І почали хвалити її зовнішній вигляд і залишати компліменти для Надії.

"Виглядає згідно з даними паспорта! Як і всі ми. Так влаштована природа, з віком як не сумно ніхто не молодіє", "Вона завжди виглядала старше свого віку. Але красива!", "На відео вона красуня і талановита, хто пише погано, зазвичай на себе не дивиться", " Це заздрісники ! Все одно красуня, але стала трохи старше. А хто молодіє?" ,

"А мені вона завжди подобалася, доглянута і красива. Терпіти не можу силіконових панянок, які нічого не домоглися"," Для свого віку вона прекрасно виглядає і танцює чудово"," Ми всі на жаль не молодіємо з роками", " А мені подобається, добре виглядає природна, кожному б так виглядати..", "Красива ж жінка !!!",- зазначили користувачі мережі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Могилевська стала клоуном для друзів Зеленського, чим епатувала артистка цього разу.

Як повідомляв Знай. ua, сімейний ефір на "Танцях з зірками" вижене на паркет дочок Мейхер, синів Дімопулос і дружину Танчинця.

Також Знай. ua писав, що зіркові мами Тарабарова і Alyosha поділилися секретами пологів у розпал пандемії.