Відома українська телеведуча Ольга Фреймут приголомшила одкровеннями про свою юність. Зірка розповіла як наполегливо йшла до своєї мети, не бачачи перешкод та які перипетії випали на її долю.

38-річна зірка опублікувала архівні кадри в "сторіз" в Instagram, на яких показала своє лондонське життя.

Скріншот


Так відома українська телеведуча, яка нещодавно була учасницею популярного телешоу "Танці з зірками" розповіла своїм прихильникам про 5 етапів свого життя, щоб люди, в тому числі й друзі, змогли краще її пізнати.


"Я серйозно займаюся етикетом, і деякі друзі бояться зі мною вечеряти. "А раптом не так голову над тарілкою тримаю?" Я вірю в силу хороших манер. Протягом 5 днів розповім про 5 етапів мого життя і як я змінювалася під впливом хороших манер", - заявила Фреймут.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Скріншот


За словами Фреймут другим етапом в її житті став переїзд до Лондона. Вона поїхала за кордон будучи ще юною студенткою. Вона мріяла про успішне та заможне життя, проте солодко закордоном їй не було.

Скріншот

Скріншот


Телеведуча зізналася, що в улюбленому Лондоні їй доводилося займатися всім, чим тільки можна. Вона багато працювала аби прогодувати себе та мало не стала дівчиною легкої поведінки.

Скріншот

Скріншот


"Доводилося виживати, працювати офіціанткою, вантажником ... я сама собі писала дивовижні рекомендації, завдяки хорошій англійській і я не боялася роботи. Все робила як на конкурс. Мила підлогу - вона блищала, приносила каву - мені залишали чайові, мене навіть вербували в повії... Але! слава Богу, я втекла. Попросила добрих людей мене прихистити... Юність для того і дана нам, щоб ми помилялися, тому що в зрілому віці робити помилки якось на личить", - підсумувала Фреймут.

Скріншот

Скріншот

Скріншот

Скріншот

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Оля Фреймут показала коханого чоловіка, шанувальники зворушені до сліз.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що дочка Фреймут розлютила мережу зухвалими танцями, Злата не витримала.

Також портал "Знай.uа" писав, що Фреймут оскандалилася новим проектом на Інтері".