У Львові у клінічній лікарні швидкої медичної допомоги розгорнули найбільшу реанімацію України.

Читайте Знай в Google News!

Про це у Фейсбук повідомив Олег Самчук, гендиректор клінічної лікарні швидкої медичної допомоги міста Львова.

У клінічній лікарні швидкої медичної допомоги розгорнули 100 реанімаційних ліжок. Саме тут медики будуть рятували хворих на коронавірус львів'ян.

Фото: Олег Самчук


"50 із них – для пацієнтів із Covid-19. І поряд із кожним – апарат ШВЛ! Укомплектувати нами реанімацію було принципово важливо, і нам це вдалося. Ще 50 ліжок – для пацієнтів з іншими хворобами: політравми, інсульти, інфаркти, сепсис та поліорганна недостатність, а також стани після тяжких операцій. Ковід не має стояти на заваді надання і їм якісної допомоги", - зазначив Олег Самчук.

Фото: Олег Самчук

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще


За словами Олега Самчука зараз у палатах інтенсивної терапії та реанімації перебувають 78 пацієнтів. З них біля 30 з коронавірусною хворобою. На апаратах штучної вентиляції легень наразі 13 людей.

Фото: Олег Самчук

Станом на 25 листопада у Львівській області кількість людей, у яких підтвердився діагноз коронавірус Covid-19, від початку пандемії – 42 874 (+824 за попередню добу, з них 388 – у Львові). Летальні випадки – 1 183 (+7). Вилікувалися – 27 590 (+368).

Усього в Україні за даними ЦГЗ: 661 858 (+13 882) людей захворіло, 11 492 (+229) померло, 307 778 (+8 420) вилікувалися.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, лікар відфутболив важко хвору пенсіонерку, Степанова просять втрутитися.

Як повідомляв Знай. ua, Супрун заявила про серйозні проблеми з психікою серед українців.

Також Знай. ua писав, що Білл Гейтс, який передбачив пандемію covid-19, вразив тривожним прогнозом.