У лікарні помер український військовий, якого 24 листопада, поранив снайпер збройних формувань Росії поблизу Авдіївки.

"Терміново для надання медичної допомоги важкопораненого українського захисника було доправлено до лікувального закладу, де за його життя боролися військові лікарі.

На жаль, проведені невідкладні реанімаційні заходи не дали результатів", — йдеться у повідомленні штабу ООС.

У зв'язку з цим командування Об’єднаних сил висловлює щирі співчуття рідним і близьким загиблого

Крім того, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ", неподалік Шумів, російсько-окупаційні війська відкривали вогонь із гранатомета та стрілецької зброї. Загалом бойовики двічі порушували режим припинення вогню.

"У районі проведення операції належно виконують завдання й інші складові сил оборони. Так, у районах уздовж лінії розмежування сторін саперами ДСНС розміновано більше ніж 3 гектари території та передано на знищення 99 вибухонебезпечних предметів.

Українські воїни продовжують сумлінно виконувати завдання за призначенням", - сказано у повідомленні.


Варто нагадати, що в ОБСЄ заявили, що кількість порушень режиму "тиші" на Донбасі зросла майже вдвічі. Так, у період від 2 до 15 листопада зафіксовано 469 порушень режиму припинення вогню.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українські воїни на Донбасі змусять тремтіти окупантів, але поки стріляють путінські найманці.

Як повідомляв "Знай.ua", путінські окупанти на Донбасі боязно "підібгали хвости", українські воїни насолоджуються міні-перемогою.

Знай.ua писав, над Донбасом піднявся гул від гранатометів путінських найманців, мужність воїнів ЗСУ вражає.