У Львові прощаються з видатним режисером Романом Віктюком. Домовину з тілом режисера виставили для прощання на сцені Театру юного глядача у Львові.

Читайте Знай в Google News!


Про це повідомляє "Радіо Свобода".

У понеділок, 23 листопада у Львові прощаються з режисером, народним артистом України та Росії Романом Віктюком. Режисер у 84-річному віці помер у лікарні в Москві від ускладнення після COVID-19, 17 листопада.

Фото: Радіо Свобода


Домовину з тілом Романа Віктюка виставили для прощання на сцені Театру юного глядача, де він розпочинав свою акторську діяльність після навчання у Москві.

«Це свята людина. Він нас завжди називав дітьми – племінників і племінниць. Усі ми завжди були діти, а він для нас – братиком. Ми безмежно його любили і будемо любити. Дуже складно і дуже неочікувана смерть. Для всієї родини це дуже велика втрата», – говорить племінник Романа Віктюка Борис Віктюк.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Фото: Радіо Свобода


У Театр юного глядача попрощатись із режисером ідуть його друзі, учні, театральні діячі, актори, шанувальники творчості режисера не лише зі Львова, але і з Києва та Одеси.

О 12 годині біля домовини виступатимуть колеги Романа Віктюка. Опісля панахида відбудеться у церкві Святого Андрія, а о 15 годині процесія вирушить до Личаківського цвинтаря.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Знай писав, що геніального режисера Романа Віктюка поховають у Львові. Радянський, український і російський режисер, Роман Віктюк помер у Москві, де проживав досить давно. Планується, що постановника поховають поруч з батьками на одному з львівських кладовищ.

Також Знай повідомляв, що лідер гурту OT VINTA музикант Юрій Журавель згадав свою єдину зустріч з відомим театральним режисером Романом Віктюком, який помер 17 листопада.

Нещодавно Знай передавав, що 17 листопада пішов з життя відомий український театральний режисер, педагог Роман Віктюк.