Стало відомо про те, що у Львові діти вилізли на дах багатоповерхової будівлі. Могло закінчитися все трагедією.

Таким чином, повідомляється, що у Львові діти вилізли на дах будинку, який розташовується на проспекті Червоної Калини. 63А.

Тепер, після побаченого, місцеві вимагають, щоб дах був терміново закритий, так як діти можуть постраждати.

Одне неакуратне рух, і людина опиниться внизу.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Ситуація звичайно ж лякає. На знімку, який був опублікований в мережі з місця, видно, як дівчинка підліток сидить на самому краю будинку, звісивши ноги.

Нагадаємо, раніше повідомляли про те, що школярі із Запоріжжя знову почали грати в небезпечні ігри. Їх зняли на даху будинку.

Таким чином, повідомляється, що в черговий раз, Підлітки ризикуючи своїм життям знайшли собі небезпечну пригоду. Школярі забралися на дах багатоповерхової недобудови і почали там ходити.

Все це було знято на відео. Стався цей інцидент в Хортицькому районі міста, і підлітки стрибали по даху, але, на щастя, все це обійшлося без жертв.

Нагадавши, екстремали ризикнули життям заради цих фантастичних фото з усього світу: за це їм загрожує в'язниця

Як повідомляв раніше Знай.иа у Києві жорстоко побили відомого руфера Мустанга, благав про допомогу: що відомо

Також Знай.иа писав про те, що метро на Виноградар: на якому етапі довгоочікуване будівництво, фоторепортаж