Зараз ведучі телевізійної служби новин на телеканалі 1+1 можна сказати стали обличчями країни. Саме вони щодня сповіщають українцям новини: погані і хороші.

Читайте Знай в Google News!

Зараз їх впізнають з першого погляду на екран. Всі добре знають які популярні ведучі зараз, але мало хто пам’ятає якими вони були до того як стали відомим на всю країну, передає портал "sensatsiya".

Пропонуємо вам подивитися, як виглядали ведучі ТСН до того, як стали популярними.

Алла Мазур, яка недавно перемогла рак зараз знайомить українців з подіями у країні у програмі “ТСН. Тиждень”. Ведуча продовжувала працювати попри боротьбу з онкологією.

Алла Мазур

Вона працює на телеканалі “1+1” майже з початку існування каналу, ще з 1997. Тоді Мазур починала як ведуча вечірнього випуску новин.


Лідія Таран після роботи на “5 каналі” та “Новому каналі” у 2009 році долучилася до роботи на “1+1” і зараз допомагає здійснювати дитячі мрії та веде вечірні випуски новин.

Лідія Таран

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще


Марічка Падалко, так само як і Лідія Таран починала роботу на “1+1” як ведуча програми “Проспорт” у 2006 році. Потім разом з Юрієм Горбуновим вона вела у вихідні програму “Сніданок+”. З 2009 була ведучою ранкової програми “Сніданок з 1+1”, а з 3 травня 2012 року у “Сніданку” розповідає українцям перші новини нового дня.

Марічка Падалко


Наталія Мосейчук потрапила до команди ведучих “1+1” у 2006 році і відразу почала вести випуски новин “ТСН”. Того ж року вона започаткувала авторський проєкт “Приватне життя”. З 2016 року Наталія Мосейчук разом з Сергієм Івановим веде політичне ток-шоу “Право на владу”.

Наталія Мосейчук

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що зірки "Жіночого Кварталу" зібралися в політику? Кекелія і Адамчук заінтригували своєю "силою".

Як повідомляв портал Знай.uа, Мосейчук і Мазур - одні з найвпливовіших жінок в Україні.

Також Знай.uа писав, що телеведуча Наталія Мосейчук повідала про шалену радість завдяки карантину.