Іноді молоді люди в пошуках гарного фото, можуть йти на екстремальні вчинки, які надалі можуть нашкодити здоров'ю чи привести до летального випадку.

Читайте Знай в Google News!

Так, на Львівщині від ураження струмом постраждав підліток, який хотів зробити гарне селфі. Про це повідомили у департаменті цивільного захисту Львівської ОДА.

Швидка допомога, фото: скріншот з відео
Швидка допомога, фото: скріншот з відео


Так, стало відомо, що у неділю, 15 листопада о 13:10 год. на залізничній станції Красне (55 колія Тернопільського парку) було уражено електричним струмом місцевого мешканця 2003 року народження. За попередньою інформацією підліток намагався зробити селфі на потязі.

На місце пригоди оперативно прибула бригада швидкої допомоги, постраждалого у важкому стані було доставлено до Буської ЦРЛ.

Зазначимо, що затримок в русі поїздів не було. Наразі всі причини та обставини події з'ясовують фахівці.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що в Ужгороді чоловік проковтнув вилку і "переварював" 4 місяці

Як повідомляв портал "Знай.uа" у Києві голий чоловік влаштував видовищну втечу з інфекційки

Також,"Знай.uа" писав, що в Дніпрі маленька принцеса випала з вікна