У Львові мешканці будинку на одній з вулиць міста без дозволів вирішили добудувати кімнату просто у подвір'ї.

Читайте Знай в Google News!

Так стало відомо, що на вулиці Завадська, 16 місцеві жителі розпочали добудовувати кімнату у подвір'ї будинку. При цьому вони не мають відповідного дозволу на проведення робіт, передає портал "032".

Незаконна забудова, фото: 032


Заступник голови Шевченківської райадміністрації Михайло Космина пояснив, що на початку листопада мешканці розпочали добудовувати кімнату до своєї однокімнатної квартири у подвір'ї будинку. Вони це вирішили зробити самостійно без погоджень та без проєкту.

Незаконна забудова, фото: 032

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Львів'яни, які проживають у цій квартирі зазначили, що таким чином вони хотіли покращити житлові умови, адже у них однокімнатна квартира у якій проживає десять осіб. Зазначимо, що офіційно за цією адресою проживає шестеро львів'ян.

Наразі представники районної адміністрації та поліції призупинили будівельні роботи. На них складуть акт та подадуть на міжвідомчу комісію районної адміністрації, яка відбудеться 17 листопада. Надалі мають ухвалити рішення про демонтаж.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Знай повідомляв, що в Києві комунальники насмішили жителів столиці. Вони нанесли розмітку на дорозі, минаючи калюжу.

Також Знай писав, що в Дніпрі вандали випробували на міцність нову огорожу парку. Вони гнули її ломом і намагалися зламати, але у них нічого не вийшло.

Нещодавно Знай передавав, що в Запоріжжі комунальники розплачуються рибою за збиток, який вони завдали Дніпру під час ремонту мосту. У річку випустили риби на суму 110 тисяч гривень.