Іноді занурившись в історичні факти не вкладається в голові, що таке дійсно могли робити з людьми, зараз це не вписується ні в які рамки, а раніше це було цілком буденною справою.

Читайте Знай в Google News!

Одним з таких є жорстоке покарання жінок за сексуальні зради, які були розповсюджені в 60-ті роки в США. Чоловіки невірних дружин наймали цілу команду фахівців, які розбиралися з його коханою, передає Телеграм-канал "Книга рекордів".


Такі фахівці розслідували факт зради і після цього всіляко знущалися над жінкою, щоб таким чином її провчити. Одним із заходів, щоб покарати жінку був "щур у вагіні". Невірну даму укладали на стіл, засовували трубу в вагіну і чекали поки голодний щур заповзе всередину жінки.

На щастя, в наш час ніхто вже не використовує такі жорстокі заходи, а будь-які знущання над людиною переслідуються законом.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадаємо, втратив трон через подружню зраду з сестрою: заборонене кохання ледь не знищило країну.

Як повідомляв "Знай.uа" , палац біблійних царів знайшли під Єрусалимом - розкішний маєток з шикарним виглядом.

"Знай.uа" писав, перший автограф у світі продали за 175 тисяч: чекав свого зоряного години 5000 років