У Львові від коронавірусу помер професор ветеринарного університету Володимир Стояновський.

Про це у соціальній мережі фейсбук повідомляє Інститут біології тварин НААН.

Так, стало відомо, що у Львові зупинилося серце професора Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Гжицького Володимира Стояновського.

Читайте Знай в Google News!

Помер професор ветеринарного університету Володимир Стояновський


“Дирекція і весь колектив Інституту біології тварин НААН з гірким болем і глибокою скорботою сумує з приводу передчасного відходу у засвіти багаторічного працівника Інституту, прекрасної і доброї людини, справжнього патріота України, відомого вченого, професора Володимира Григоровича”, – йдеться у повідомленні.

Відомо, що Володимир Стояновський боровся з коронавірусом, медики робили все можливе, але не змогли його врятувати. Наразі про дату та місце прощання з відомим львівським професором нічого не відомо, про це повідомлять згодом.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки
Показати ще

Нагадаємо, Київську лікарню накрила хвиля самогубств, стрибали з одного вікна: "Тут лікують від коронавірусу".

Як повідомляв портал Знай.ua, Хворий на коронавірус киянин вистрибнув з вікна лікарні: "Відразу вдягнув, у чому ховати".

Також Знай.ua писав, що У київській лікарні реанімація переповнена хворими на китайський вірус: "Місць майже не залишилося".