У Львові сталася трагічна ДТП, у результаті якого загинула молода жінка.

Про це повідомили у Нацполіції Львівської області.

Так, стало відомо, що у Львові у Сихівському в ніч на 6 листопада у ДТП загинула 32-річна жінка. На місце пригоди оперативно викликали наряд поліції та бригаду швидкої допомоги.

Читайте Знай в Google News!

Як з'ясувала поліція, ДТП сталась на вулиці Хуторівка. Там о 1.30 год, 6 листопада водійка автомобіля Renault Laguna врізалась у електроопору. Від отриманих травм жінка померла на місці аварії. Встановлено, що загибла – це жителька Львова 1988 року народження.

Скріншот


Наразі правоохоронці встановлюють всі причини та обставини події. Ведеться слідство.

Популярні новини зараз
Штрафи від ТЦК стануть масовими: скільки чоловіків опиняться в зоні ризику По 3600 грн щомісяця виплачуватимуть пенсіонерам: хто може отримати гроші Ціни різко пішли вниз: вартість нерухомості стрімко падає США застерегли Зеленського від спроб звільнити Буданова, – Джейсон Смарт
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, під Львовом шумахер на Toyota покалічив 7-річного хлопчика і перевів стрілки: "стрибнув під колеса".

Як повідомляв портал Знай.uа, на Прикарпатті священик став депутатом обласної ради. Коломийська єпархія УГКЦ відсторонила отця Миколая Мединського від проведення богослужінь. Він балотував до обласної ради від партії"За майбутнє".

Також портал Знай.uа писав, що у Кривому Розі водій маршрутки № 83 не пустив в салон дитину, тому що у нього не було маски.