Відомий український співак Арсен Мірзоян та зять Ніни Матвієнко пересів на потужний танк, щоб поїхати в ліс по гриби.

Артист опублікував нову публікацію в соціальній мережі Instagram.

Таким чином, попри похмуру погоду Арсен ще і з декількома друзями вирішили влаштувати захоплюючу подорож на танку. Повне екіпірування і команда грибників поїхала висадитись серед густого лісу.

Скріншот


"Вже не актуально, але гриби є і багато... катнули, глянули :)", - йдеться у підписі до відео.

В коментарях українці доволі саркастично відреагували на такі "розваги" музиканта, зазначивши, що на танку ліпше було б їхати захищати Україну від окупантів на Донбасі.

"Краще б зять Ніни Матвієнко на танку поїхав на захист своєї неньки України, захищаючи мирний сон своєї донечки", "Коли вони це роблять, про що вони взагалі думають? Ну не вже таким дурним піаром потрібно привертати до себе увагу! На танку потрібно на війну їхати, а не по гриби", "А на передову? Що, слабо? 19-ти річні хлопці, захищають Україну, а воно захотіло погратися танком", - пишуть в коментарях.

Скріншот

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, Арсен Мірзоян перетворився на Джеймса Бонда на нових зйомках з дружиною: "Нереальні".

Як повідомляв "Знай.ua", зятя Ніни Матвієнко Мірзояна виваляли в піску суворі чоловіки.

"Знай.ua" писав, зять Ніни Матвієнко показав, якою стала його дружина після 100 днів утримання.