Львів'янки стали призерками чемпіонату України з художньої гімнастики.

Про це інформує Відділення НОК України у Львівській області на сторінці в Facebook.

Так, стало відомо, що у середу, 21 жовтня, на чемпіонаті України з художньої гімнастики в Ужгороді визначились переможці та призери в багатоборстві серед гімнасток, які виступають за програмою майстрів спорту України, а також серед клубів.

В групових вправах команда Львівської області у складі Марти Борис, Ірини Борисенко, Анастасії Федоришин, Анастасії Михайленко, Марти Федишин та Анастасії Пташник (тренери – Катерина Сороковська, Ірина Іванів, Ірина Руда, Галина Івах) здобули бронзові медалі.


В клубній першості львівський спортивний клуб “Багіра” став срібним призером. А “золото” виборола “Школа Дерюгіних”. В індивідуальній першості восьме місце посіла Анастасія Пташник (тренери – Христина Родевич, Галина Івах).

Також визначились переможці і призери в командній першості за програмою кандидатів у майстри спорту України. Команда Львівська області-1, за яку виступали Сніжана Ощіпко та Аліна Мельник стала бронзовим призером. А перші місця зайняли команди Київ-1 і Київ-2. Команда Львівська область-2 стала восьмою.

ЛЬВІВ'ЯНКИ СТАЛИ ПРИЗЕРКАМИ ЧЕМПІОНАТУ УКРАЇНИ З ХУДОЖНЬОЇ ГІМНАСТИКИ Вчора, 21 жовтня, на чемпіонаті України з...

Geplaatst door Відділення НОК України у Львівській області op Donderdag 22 oktober 2020

Нагадаємо, Знай повідомляв, що вихованці Тернопільської комплексної дитячо-юнацької спортивної школи №1 вибороли 11 медалей у змаганнях з плавання.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Також Знай писав, що чемпіонка світу з біатлону, олімпійська чемпіонка, капітан жіночої збірної, спортсменка та уродженка Тернопільщини Олена Підгрушна завоювала ще одну спортивну нагороду.

Нещодавно Знай передавав, що в Києві любителі футболу зможуть наживо, з трибун стадіону подивитися матчі.