У Польщі через посилення карантинних обмежень спортзал оголосив себе "Церквою здорового тіла", щоб працювати законно.

Про це повідомляє Business Insider.

Так, стало відомо, що в Кракові керівництво фітнес-клубу Atlantic Sports Fitness перейменувало свій заклад на «церкву здорового тіла», щоб уникнути карантину. Тренерів тепер називатимуть "радою старійшин".

"Оскільки заняття фітнесом заборонені, з сьогоднішнього дня ми проводимо релігійні збори для членів Церкви здорового тіла", - прокоментував представник спортзалу.

Спортзал, скріншот: YouTube
Спортзал, скріншот: YouTube


Цей крок зробили після того, як прем'єр-міністр Польщі Матеуш Моравецький оголосив про новий карантин за системою «світлофорів». У "червоній" зоні, в яку входить Краків, тренажерні зали і басейни повинні бути закриті, але дозволені церковні збори за умови соцдистанції.

Новий карантин з'явився у відповідь на рекордний стрибок числа випадків коронавірусу в країні. У Польщі різко зросла кількість нових хворих - на добу 17 жовтня виявили рекордні майже 10 тисяч.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, "червона зона" наступає, Кабмін змінює критерії і посилює обмеження.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Як повідомляв Знай. ua, Україна може піти на жорсткий карантин, озвучені головні заборони.

Також Знай. ua писав, що уряд закриває пенсіонерів вдома через Нову хвилю китайського вірусу.