Навесні в родині 59-річного Джорджа Пікерінга з Техасу сталося велике нещастя. Чоловіку повідомили, що його єдиний 27-річний син, який після кількох інсультів впав у кому, буде відімкнутий від апарату життєзабезпечення, оскільки його «мозок вже помер».

Джордж благав лікарів продовжувати підтримувати життя сина і кричав, що в іншому випадку вб’є себе. Згодом чоловік прийшов до лікарні з пістолетом 9-міліметрового калібру за поясом, пройшов в палату інтенсивної терапії, де лежав його син. Там його зустріли лікар, який підтвердив, що медична комісія прийняла рішення про відключення визнаного безнадійним хворого від апаратів.

Батько не дав відключити сина від апарату


Батько у відчаю витягнув пістолет і наказав всім вийти з палати, щоб «залишитися наодинці з сином». Перелякані лікарі викликали на місце пригоди наряд поліції. Правоохоронці чотири години вели переговори з чоловіком.

Поліція і команда спецназу оточили клініку. В цей час Пікерінг, за його власними словами, молився, тримаючи за руку свого все ще підключеного до апаратів сина, час від часу перелаюючись через вікно з правоохоронцями.

«Стисни мою руку, якщо чуєш мене», — благав Пікерінг сина. І раптом дійсно відчув, що його рука стискається.

«Він стиснув мою руку чотири рази. Це було диво! Я знав, що мозок мого сина не був мертвий. Я знав, що мій син не овоч. Я його батько, я відчуваю, що відбувається з моїм сином», — розповідав Пікерінг.

Через чотири напружених години Пікерінг добровільно здався поліції. Він був впевнений, що зробив достатньо, щоб довести, що його сина потрібно залишити живим. Ввечері цього ж дня сталося справжнє диво, його син вийшов з коми. Зараз він вже практично повністю відновився.

Батько не дав відключити сина від апарату


Пікерінга-старшого заарештували і запроторили до в’язниці, але потім вирок пом’якшили і днями він вийшов на свободу.

«Звичайно, він порушив закон, але зробив це з добрих спонукань. Якби він цього не зробив, мене б тут не було. Це все з любові. Тільки з любові» — прокоментував подію Пікерінг-молодший.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Нагадавши, Знай писав, що люблячий батько щосили підтримує онкохворого сина. Маленькому Артуру раніше поставили діагноз-рак нирки.

Також Знай повідомляв, що однокласники хворого на рак хлопчика запустили збір коштів на його лікування. У маленького Івана Євчука виявили лімфому головного мозку, яка виникла після пересадки нирки.

Нещодавно Знай передавав, що Перший у світі пацієнт з ВІЛ, якому вдалося досягти ремісії після пересадки кісткового мозку, Тімоті Рей Браун пішов з життя.