У Львові з'явилося нове місце для романтичних побачень, освідчень в коханні чи просто прогулянок з коханою людиною.

Про це повідомляє “Український контент” у ФБ.

Так, стало відомо, що закоханий львів'янин організував фантастичне освідчення в підводному океанаріумі Львова.

Фото: “Український контент”


Варто зазначити, що цей океанаріум відкрили 28 серпня цього року на проспекті Шевченка у Львові в колишньому кінотеатрі «Київ». Тут можна побачити як звичних рибок із зоомагазину, так і мешканців Світового океану.

Фото: “Український контент”


«Якщо сльози, то тільки від щастя. Закоханий чоловік організував фантастичне освідчення в підводному океанаріумі Львова. Все було прикрашено пелюстками і декораціями, лунала романтична мелодія саксофону, і довкола мерехтіли свічки. Хлопець подарував букет троянд коханій, встав на коліно і промовив: «Ти вийдеш за мене?». Дівчина, звісно ж, відповіла: «Так!», – зазначається у дописі, де оприлюднено світлини з місця події.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Фото: “Український контент”


Цей океанаріум розташували на трьох поверхах будинку, де облаштували більше двадцяти акваріумів. Зустрічають відвідувачів зелені черепахи, а в найбільшому акваріумі тут мешкає двадцять піврічних акул.

Фото: “Український контент”

Скріншот

Раніше портал Знай.uа писав про те, що Шоптенко досі обвінчана з Дікусаром після розлучення: "Я не шкодую про це"

Також портал Знай.uа писав, що пандемія жорстко вдарила по українським молодятам - жодного весілля, карантин.

Також портал Знай.uа писав, що любитель одружуватися Остапчук збентежив фанатів інтимним зізнанням: "На slowmo і ще раз"