На Львівщині порушники правил дорожнього руху жорстко відповіли жінці, яка зробила їм зауваження. Про це повідомили у спільноті «Варта 1» у соціальній мережі Facebook.

«Отримав відео з камер спостереження села Наварія, де 11 жовтня два чорних позашляховика їдуть на червоний знак світлофора. Незадоволена мешканка робить зауваження у вигляді жесту середнього пальця, на що джипи відреагували, розвернулись, ще раз поїхали на червоне та наздогнали мешканку Наварії, облили кавою та обплювали», - пише автор посту.

За його словами, заява у поліцію за даним фактом вже написана. Припускають, що за кермом «був чемпіон України з боксу», однак підтвердження цієї інформації немає.

Скрін, відео Facebook
Скрін, відео Facebook

Скрін, відео Facebook
Скрін, відео Facebook

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Скрін, відео Facebook
Скрін, відео Facebook

Скрін, відео Facebook
Скрін, відео Facebook

Думки львів’ян щодо цієї ситуації несподівано розділилися.

«Він бидло, але мешканка теж з тих культурних людей, виявляється. А далі що? Висловите глибоку стурбованість? Головне перед виборами зробити видимість бурхливої діяльності», «Чемпіонам по боксу можна.. хто проти них піде, але жіночка теж не права… їй свербіло? Вони ж їй дорогу не перекрили…», «А її той палець свербів показувати? Раз їздять як захоче могла б догадатися, що за кермом або п'яний або мажор, могли вернутися і відірвати той палець в кращому випадку, або пристрелити. Хто там знає, що у них в голові? Ще легко обійшлося їй. Не майте такої звички показувати палець - це теж не є культура», - вважають одні.

«Добре того боксера за одне місце на світлофорі підвісити», «Приходить розуміння, яке ж стадо переляканих тупих скотів, а не народ, нація. Їм на голову сруть, вони виправдовують. Стокгольмский синдром, це просто жах!», - дивуються інші коментатори.

Нагадаємо, раніше У Дніпрі 12-річний школяр потрапив під колеса КамАЗа на переході-застиг від жаху

Як повідомляє портал «Знай.uа» У Дніпрі старенький Ford збожеволів і покотив без водія, містичне ДТП шокувало всіх: "Повстання машин?"

Також «Знай.uа " писав, що У Дніпрі жінка загинула під колесами некерованої маршрутки-летів, як сто чортів