Мер Львова Андрій Садовий розповів про те, коли саме буде включено опалення у Львові.

Таким чином, повідомляється, що зовсім скоро почнеться опалювальний сезон. Очільник міста Андрій Садовий під час ранкового ефіру на радіо розповів, що починаючи з п'ятниці, 16 жовтня, у Львові почнуть опалювати будинки.

Сьогодні, 15 жовтня він повинен підписати розпорядження, і вже зовсім скоро жителі міста зможуть комфортно перебувати в своїх приміщеннях.

опалення, скріншот з відео
опалення, скріншот з відео

Якщо говорити про комунальні заклади культури, освіти, то це включиться автоматично, без дискусій. Оскільки ми в школах будемо мати канікули, то там подача тепла буде здійснюватися в інші терміни.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Також, мер міста зазначив, що вони збиралися включити опалення трохи раніше, але, місцеві жителі були проти цього. Всі розуміють, що тоді доведеться платити за додатковий день.

А ось починаючи вже з завтрашнього дня в Україну прийде істотне похолодання, і тому є сенс подавати тепло.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Комунальні муки тривають: українців притиснули новими платіжками за газ і тепло

Як повідомляє портал «Знай.иа» Ціни на комуналку в Україні визначатимуть місцева влада: чим можуть здивувати платіжки

Також «Знай.иа " писав, що Хмельничанам сказали, коли включать опалення: перевірте батареї