На Львівщині через відсутність пасажирів падають ціни у міжміських автобусах. Місцеві перевізники запровадили акції, щоб переманити пасажирів з електрички.

Про це повідомляє портал «Варто – Галицькі новини».

Так, стало відомо, що з вівторка, 13 жовтня, проїзд на автобусному маршруті Трускавець-Львів, Львів-Трускавець становитиме 50 гривень. Представник Львівського АТП Ростислав Кобільник зазначив, що проїзд дешевшає, щоб привабити більше пасажирів.Зраз маршрутки їздять практично порожніми,бо пасажири стали частіше користуватися електричками.

маршрутка / скріншот з відео
маршрутка / скріншот з відео


З вівторка, 13 жовтня, проїзд на автобусному маршруті Дрогобич-Львів, Львів-Дрогобич з акційних 40 гривень знизився до 30-ти. Про це повідомив представник Львівського АТП Ростислав Кобільник.

«Краще їхати повним за 30 гривень, ніж везти двох пасажирів по 70-т», – наголосив у коментарі Варто перевізник.

Нагадаємо, що у Дніпрі "Гола" пасажирка влаштувала переполох у маршрутці

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Львові маршрутник викинув за борт чоловіка з інвалідністю

Також, "Знай.uа" писав, що кияни збилися в натовпи заради місць у маршрутці, вірус вже не лякає

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще