Маленька Надійка від народження мала пухлину на обличчі, яка стрімко росла і заважала дитині дихати. Найкращі фахівці взялися допомагати дівчинці й зіштовхнулися з масою проблем.

З’ясувалося, що Надійку потрібно було лікувати перш ніж оперувати. Адже стан її печінки не дозволяв її оперувати. Кращі лікарі лікували дитину понад два місяці і згодом дівчинку прооперували.

Скріншот


"Операція чудово пройшла. Ніяких ризиків, ніяких кровотеч. Ми побачили що немає жодного рецидиву пухлини, тому з точки зору хірургічного завдання зроблено було все на сто відсотків. Але в цілому ми бачимо дуже гарний результат. Звичайно у Надійки є не просто шанс, у неї вже є повноцінне життя, тому що основна проблема з якою вона жила вже ліквідована", - розповів лікар Надійки.

Скріншот

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще


Надія перенесла дві операції, зараз відновлюється і готується до щасливого майбутнього. Дівчинка навіть почала усміхатися.

«Народжена з двома обличчями – збережіть хоча б одне»

Велика перемога маленької Надії. Ця історія довжиною в 1,5 роки нарешті має щасливий фінал. Надійка від народження мала пухлину на обличчі, яка стрімко росла і заважала дитині дихати. Найкращі фахівці взялися допомагати дівчинці і зіштовхнулися з масою проблем. З’ясувалося, що Надійку потрібно було лікувати перш, ніж оперувати. Батькам, крихітці та і лікарям довелося пройти складний шлях, але тепер це дає нам можливість заявити про перемогу! Надія перенесла дві операції, зараз відновлюється і готується до щасливого майбутнього. Дивіться на результати командної роботи тут 👇, а випуск програми «Народжена з двома обличчями – збережіть хоча б одне» тут ▶ https://cutt.ly/5gyPCAA

Geplaatst door Говорить Україна op Vrijdag 9 oktober 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що юну українку спалює агресивний рак, мама в сльозах благає про допомогу

Як повідомляв портал "Знай.uа", маленького українця спалює агресивний рак, Однокласники зважилися на благородний вчинок

Також, "Знай.uа" писав, що маленька принцеса залишилася без ніг після страшної аварії, батьки благають на всю Україну