У Львові чоловіки вдарили ножем перехожого в пах і забрали золотий ланцюжок та гроші.

Про це повідомляє Depo.Львів.

"Бачу через вікно як невідомі б'ють лежачого" — з таким повідомленням на лінію 102 звернулася львів'янка. Подія відбувалася на вулиці Науковій вчора близько 22-ї години. На місце пригоди оперативно виїхали патрульні 1 батальйону. Вони побачили чоловіка, який лежить на землі і стікає кров'ю.

Фото Національної поліції


У 29-річного львів'янина патрульні виявили два ножових поранення: на животі та на лівій нозі в ділянці паху. Останнє загрожувало життю потерпілого, адже була артеріальна кровотеча. Поліцейські зупинили кровотечу потерпілому.

Поруч стояла його супутниця в стані шоку та ще двоє чоловіків, які назвалися перехожими. 42-річна жінка одразу отямилася і сказала, що так звані перехожі напали на них, завдавши ножові поранення товаришу.

Фото Національної поліції


Також за її словами, вони заволоділи його золотим ланцюжком та гаманцем. З'ясувалося, що зловмисники не очікували, що хтось викличе поліцію і не встигли втекти. Осіб негайно затримали. У 32-річного ймовірного злодія виявили під час поверхневої перевірки золотий ланцюжок, опис якого надав потерпілий.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Фото Національної поліції


Затриманих львів'ян доставили у відділок. Того, що завдав ножових поранень затримали за ст.208 (Затримання уповноваженою особою) КПК України і помістили в ізолятор тимчасового тримання. Щодо затримання іншого учасника приймають рішення. Попередня кваліфікація події за ч.1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) ККУ.

Фото Національної поліції

Як повідомляв портал Знай.uа автовласників попередили, в яку авантюру можуть втягнути їхні гроші під двірниками.

Також Знай.uа писав про те, що у соціальній мережі Twitter з'явився один кумедний Відеоролик незвичайного пограбування.

Нагадавши, що в Києві на вулиці Запорожця з'явилося оригінальне паркувальне місце. Це місце позначено червоною фарбою, а посередині його вказано "не паркувати".