У Львові у суботу, 3 жовтня, пішов з життя відомий архітектор Володимир Следзь. Про цю сумну подію повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Як стало відомо, причиною смерті чоловіка стало захворювання на коронавірус. Навіть тривале лікування не дало бажаного результату - відомий діяч та співзасновник студії «Арніка» не зміг подолати хворобу.

Фото: ЛОДА
Фото: ЛОДА

Свої співчуття висловив рідним та близьким архітектора міський голова Андрій Садовий.

“Архітектор Володимир Следзь мав великий вплив на формування нової архітектурної школи Львова доби Незалежності. Він був одним із засновників студії «Арніка», з якою реалізував велику кількість особливих житлових та громадських будівель. Зокрема, однією із них є «Арена Львів». Приносимо щирі співчуття рідним та близьким”, — наголосив львівський градоначальник.

Популярні новини зараз
Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову
Показати ще

«Вічна пам'ять. Він був дуже хорошою людиною...», «Вічна пам’ять. Співчуття родині. Мав честь працювати з ним. Добра і талановита людина...», - пишуть львів’яни.

«І що, супутніх хвороб не було ніяких ? Помер виключно від коронавірусу?», - «Це мій знайомий. Ми знаємось років 20. Володя мав трохи жовчний, трохи шлунок, але нічого аж такого, щоб було супутнім захворюванням. Здоровий мужик в розквіті сил», - розповідають знайомі померлого.

Нагадаємо, раніше курсант розповів Зеленському, як врятувався в катастрофі АН-26 : "схоже на комп'ютерну гру"

Як повідомляє портал Знай.uа, Зеленський зробив приємно губернатору Харківщини Кучеру: "Олексій - молодець!"

Також Знай.uа писав, що Зеленський звернувся до онкохворих українців: "ми прискоримо цей процес"