З'явилися дані про жінку, що розстріляла дітей у відпочинковому комплексі на Львівщині. Жінка, яку підозрюють у вбивстві двох дітей, колись працювала моделлю.

Про це повідомляє ТСН.

В рідному селі про підозрювану кажуть, що вона ніколи нічим особливим не виділялася. Люди не вірять, що вона могла піти на такий злочин та зазначають, що вона була хорошою жінкою.

Поліція / скріншот з відео
Поліція / скріншот з відео


"Не може бути, вона хороша була жінка. Завжди привітна", - кажуть сусіди.

Варто нагадати, що жахлива трагедія сталася на базі відпочинку в 125 кілометрах від Львова. Тут знайшли застреленими двох дітей. Також неподалік знайшли труп матері загиблих дівчаток. Постріли були зроблені з мисливської рушниці. У поліції кажуть, що даний комплекс відпочинку належить родині померлої і вона вирішила переїхати сюди, щоб допомагати з бізнесом.

Жінка колись працювала моделлю


Цікаво, що 36-річна жінка вела в соцмережах сторінку, де в основному робила репости повідомлень на тему психології. Також тут опублікована і фотографія її самої.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що поліція Тернополя розкрила деталі гучного вбивства завуча школи

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Хмельницькому мати народила і задушила дитину, щоб приховати від коханця

Також, "Знай.uа" писав, що під Києвом "гастролер" з Донецька розчленував господаря знімної квартири