На Львівщині жінка застрелила двох дітей після чого вкоротила собі віку.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

Так, стало відомо, що тіла 36-річної мешканки одного з сіл Старосамбірського району та її доньок віком 5 та 9 років з вогнепальними пораненнями виявили на території відпочинкового комплексу.

Фото Національної поліції


За попередньою інформацією правоохоронців, 29 вересня близько 22.30 жінка, котра мешкала у садибі, здійснила два постріли з мисливської рушниці у своїх доньок, які від отриманих поранень померли на місці події. Згодом жінка вчинила самогубство, вистреливши у себе з тієї ж рушниці.

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції за процесуального керівництва Самбірської місцевої прокуратури відкрили кримінальні провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України з приміткою «самогубство» та п.1 , п.2 ч.2 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Наразі проводиться досудове розслідування, правоохоронці встановлюють обставини події.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що поліція Тернополя розкрила деталі гучного вбивства завуча школи

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Хмельницькому мати народила і задушила дитину, щоб приховати від коханця

Також, "Знай.uа" писав, що під Києвом "гастролер" з Донецька розчленував господаря знімної квартири